Траурни стоки предлагани от погребална агенция Траур

Кръстове, фенери, драперии

Кръстовете за погребение традиционно присъстват при ритуала по изпращане на човека от този свят. Кръстовете могат да бъдат различни – дървени, метални и други. Надгробният кръст може да бъде боядисан и в различни цветове, но обикновено е кафяв или черен. Изборът на подходящ кръст зависи от Вашето желание, ние ще разговаряме с вас и ще ви запитаме и за този детайл. На надгробния кръст по принцип се изписват трите имена, дата на раждане и дата на смъртта.

Искате ли да изпратите подобаващо вашия любим човек в последния му земен път? Нуждаете ли се от драперии, изработени от качествени материали и стилен дизайн? Имате ли нужда от помощ в избирането и доставянето им?

Погребална агенция ТРАУР предлага богат асортимент от драперии за ковчези, изработени от най-качествените материали и предлагани на достъпни цени.

Можем да ви предложим каталог с разнообразни модели, за да може заедно да изберем най-подходящия вариант драперия, която да е подходяща за избрания модел ковчег.

 

От какво са изработени нашите драперии

Всичките продукти, които предлагаме, се произвеждат от най-висококачествени материали като сатен и полиестер, както и от 100% памук.

Така гарантираме, че покойникът ще бъде положен в ковчег със стилна и висококачествена драперия, в която той да намери своя покой в отвъдното.

Драпериите са онези материи, върху които се поставят тялото на починалия в ковчега. Идеята за използването им е по-пълноценно изпращане в последния земен път на нашия починал близък човек.

Най-използвания цвят за избор на драперия е белият. Тъй като близките имат различни предпочитания, обикновено се предлагат драперии в цветове по избор, а не само в този цвят. Идеята за бялото се състои във факта, че от символична гледна точка, се приема за искренност, чистота, благополучие, смиреност.

Цената на драперията зависи дали е в комплект с ковчега или не. Също така е много важна и материята, от която са изработени. Обикновено сатенените драперии са по-скъпи, в сравнение с тези, направени от полиестерни или трикотажни платове.